Zadružni savez Vojvodine
+381 21 557 066 zsvoffice@gmail.com

ponedeljak, 19 mart 2018 10:44

Održan je regionalni sastanak zemljoradničkih zadruga u organizaciji DDOR-a i Zadružnog saveza Vojvodine u Vrdniku

Četvrti po redu regionalni sastanak u organizaciji Zadružnog saveza Vojvodine i DDOR-a održan je 19.03.2018. godine u kongresnoj sali restorana Etno kompleks Vrdnička kula u Vrdniku.
Na regionalnom sastanku su prisustvovali predstavnici zemljoradničkih zadruga, poljoprivrednici i poslovni partneri Saveza i DDOR-a iz Sremskog okruga.
Na početku skupa, u pozdravnim govorima prisutnima su se obratili predstavnici organizatora sastanka, i to: Goran Ivanović, regionalni direktor DDOR-a i Radislav Jovanov, predsednik Zadružnog saveza Vojvodine. U nastavku sastanka izloženo je više prezentacija, među kojima su bile: prezentacija o osiguranju poljoprivredne proizvodnje, prezentacija ponude NIS-a, prezentacija Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Garancijskog fonda. Posebno zapažena je bila prezentacija prof. dr Zorana Keserovića, na temu: „Izvoz i uvoz voća i dalje perspektive“. Održane su i kratke prezentacije poslovnih partnera organizatora skupa. Regionalnom sastanku u Vrdniku prisustvovalo je više od 150 predstavnika zemljoradničkih zadruga i poljoprivrednika, pri čemu su sastanak bio kvalitetno medijski propraćen.