Zadružni savez Vojvodine
+381 21 557 066 zsvoffice@gmail.com

ponedeljak, 23 decembar 2019 10:04

Redakcija za poljoprivredu Informativnog programa Radio Televizije Vojvodine ovogodišnji dobitnik tradicionalnog priznanja Zadružnog saveza Vojvodine

Na tradicionalnoj svečanosti Zadružnog saveza Vojvodine, održanoj u predivnom ambijentu „Vinske kuće Kovačević“ u Irigu, iz godine u godinu nagrađuju se agrarni novinari koji svojim zalaganjem i angažovanjem pomažu promociji zadrugarstva. Ove, 2019. godine, laureat nagrade Zadružnog saveza Vojvodine nije jedan novinar, već čitava redakcija.
Redakcija za poljoprivredu Informativnog programa RTV-a tokom godina dokazala je kvalitet i uspešnost na polju agrarnog novinarstva, najpre kroz emisiju „Brazde“ (i naizmenično „Agromozaik“), te je zasluženi dobitnik prizananja. Nagradu u vidu umetničke slike i povelje predsednik Zadružnog saveza Vojvodine Radislav Jovanov uručio je urednici redakcije Mireli Mitrić koja je naglasila da je timski rad taj koji doprinosi dobrim rezultatima, te da je zadrugarstvo bitna karika za uspešnost poljoprivrede i opstanak sela što se kroz saradnju sa Zadružnim savezom Vojvodine dodatno potvrđuje.