Zadružni savez Vojvodine
+381 21 557 066 zsvoffice@gmail.com

petak, 16 mart 2018 12:59

Održan je regionalni sastanak zemljoradničkih zadruga u organizaciji DDOR-a i Zadružnog saveza Vojvodine u Srpskom Itebeju

Treći po redu regionalni sastanak u organizaciji Zadružnog saveza Vojvodine i DDOR-a održan je 15.03.2018. godine u kongresnoj sali ZZ „Mrkšićevi salaši“ u Srpskom Itebeju.
Na regionalnom sastanku su prisustvovali predstavnici zemljoradničkih zadruga, poljoprivrednici i poslovni partneri Saveza i DDOR-a iz Srednje-Banatskog okruga.
Na početku skupa, u pozdravnim govorima prisutnima su se obratili predstavnici organizatora sastanka, i to: dr Maurizio Valla, član izvršnog odbora DDOR-a i Radislav Jovanov, predsednik Zadružnog saveza Vojvodine. U nastavku sastanka izloženo je više prezentacija, među kojima su bile: prezentacija o osiguranju poljoprivredne proizvodnje, prezentacija ponude NIS-a, prezentacija Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Garancijskog fonda. Održane su i kratke prezentacije poslovnih partnera organizatora skupa. Regionalnom sastanku u Srpskom Itebeju prisustvovalo je više od 100 predstavnika zemljoradničkih zadruga i poljoprivrednika, pri čemu su sastanak propratili brojni mediji.